Матраци Нани

Още древните са казали, че едва ли има по-важно нещо за добрия сън от чистата съвест и удобното легло. Но ако първото зависи само от индивида, за второто днес се грижат огромно многообразие на производители и артикули. Истината обаче е, че сред тях има добри и много добри производители, а на върха са марките, от които наистина трябва да си купите матрак.

Матраци Нани е марка на водещият производител Паралел ЕООД. Фирмата работи с материали на световни лидери в областта на мебелното и текстилното производство като HENNECKE’ (Германия), GRIBETZINTERNATIONAL (САЩ), RAM ELECTRONIKA (Италия), COATS (Великобритания) и др. Представете си удоволствието от матрак, който “запомня” индивидуалните форми точно на вашето тяло, осигурява вентилация и прохлада за кожата ви дори и в най-горещите нощи и ви осигурява спокоен сън и пълноценна почивка, която ви гарантира работоспособност, енергия и – в крайна сметка – просперитет!

Независимо от това какъв тип матрак търсите – ще го намерите сред моделите на Матраци Нани. Тук се предлагат разнообразие от размери, конструкции и висококачествени материали в различни комбинации, в зависимост от индивидуалните нужди на всеки клиент. Разработват се както традиционните двулицеви матраци с пружини, които се обръщат в зависимост от сезона, така и единични матраци с олекотени или усилени конструкции. Единичните матраци, които са традиционнни за българския пазар, се произвеждат обаче с хай-тек технологии, които са на върха на съвременното производство.

Матраци Нани имат детска серия, която отговаря на всички съвременни изисквания за качество и материали. Те гарантират хипоалергичност и ортопедичност на създадените класически и луксозни варианти. Еко серията са друга възможност за избор – те представляват съчетани между грижата за човека и грижата за природата. Еко матраците се предлагат както с конструкции, известни още преди два века, но с нови материали, така и с ултра модерни съчетания на пружини от ULTRAFLEX пяна и слоеве високопропусклива пяна с различна твърдост. В тези модели са формирани специфични зони, които “поемат” и “реагират” по различен начин на твърдостта на човешкото тяло, като осигуряват спокоен сън и перфектно кръвообращение.

Матраците на Фирма Паралел ООД не изостават от съвременните тенденции – в много от моделите се използва т. нар. термореактивна пяна, известна още като “Shape foam”. Този вид материал реагира на излъчваната от отделните зони на човешкото тяло топлина. Тъй като тя е с различна температура, пяната реагира на релефа на тялото и го обхваща плътно, т.е. всяка извивка се намества на своето място. По този начин моделите с термореактивна пяна осигуряват невероятен комфорт при сън и гарантират пълно релаксиране на тялото.

На всичкото отгоре фирмата е готова да произведе всеки модел матрак точно с желаните от клиента размери, като предлага цена за квадратен метър за всяко отделно изделие.

HTML Версия: Линк на статията (URL):