Матраци Нани (Matraci Nani) – онлайн

Матраци Нани са българска марка производител на еднолицеви, двулицеви матраци и продукти за спалня! Марката матраци Нани се произвежда от фирма Паралел ЕООД със седалище град Севлиево. През изминалите до сега години от производството на първият матрак Нани фирмата изгражда много добро логистично обслужване като изгражда складови бази в почти всички големи областни градове. За кратък период от времето матраците Нани се популяризират и марката става една от водещите марки за производство на матраци в България! С огромно желание хората отговорни за производството на матраци с лого Нани продължават да създават модели, които позволяват на хората да спят и релаксират комфортно, да намират и изпитат върху себе си качествените продукти, съответстващи на физическото и емоционалното им състояние, да се насладят на времето определено им за отдих, водейки ги към благополучие.

С огромен ентусиазъм матраци Нани ползват натрупаните умения, като изучават техническите нововъведения, внедряват нови предложения, правят изобретения и актуални дизайнерски решения и стават все по-добри и в работата си и в живота. Благодарение на това компанията постоянно се развива, придавайки огромно значение на хората и новите технологии, разширявайки организационната структура и защитавайки имиджа си на висококачествен производител, постоянно търсещ признание в цял свят.

„ Главна цел нач матраци Нани е максимално удовлетворяване на клиентите, а най-добрата им реклама е тяхната последна дума.”

Най-важният елемент в рецептата за добър сън е матракът. Затова в своето производство, матраци Нани, продължават да посвещават специално място на матраците. Моделите им отговарят на разнообразните индивидуални потребности на хора с различно телосложение и нужда от почивка. Постигат всичко с многогодишен опит и наблюдения, качествени материали, внедрени научни разработки и най-модерни машини.

За производство на матраци Нани се грижат световни лидери като: немските “HENNECKE’’ и “FECKEN-KIRFEL”, американската “GRIBETZINTERNATIONAL”, италианската „RAM ELECTRONIKA”.
Материалите, с които работят матраци Нани са с високо качество, защитено със сертификати. Някои от тях произвеждат сами, други са дело на водещи европейски компании.

Гаранция за спокойния ви сън са солидния опит и високият им професионализъм, градени във времето.

Качеството на продукти на матраци Нани е гарантирано със сертификат ISO 9001:2000.

HTML Версия: Линк на статията (URL):