СилаБГ представя Gaspari Real Mass Probiotic Series

СилаБГ представя гейнър с добавени пробиотици от Gaspari Nutrition.

Gaspari Real Mass Probiotic Series

Отваряйки тема за гейнъри веднага се сещаме за продукта на Gaspari Nutrition – Real Mass Probiotic Series, който е един от най-надеждните на пазара към днешна дата. Това е така заради наличието на пробиотици познати на мнозина атлети както в България, така и извън нея.

Продуктът е известен с това, че има съдържание на патентована формула MyFusion, която дава отлични резултати при обслужването на мускулатурата, енергията и цялостното действие на физиката ви. Освен това Real Mass Probiotic ще подпомогне вашата имунна система по един изключително ефективен начин.

Производителността на препарата не се изчерпва до тук. Ако се доверите на Gaspari и Real Mass вие ще разчитате на ускорение при рестинезирането спрямо гликогена, за по-добрия ви растеж. Съдържанието на продукта се допълва с изключително полезния за вашите тренировки суроваръчен протеин (концентрат и изолат) както и специфична въглехидратна матрица за вашия енергиен прилив.

Направете баланс при нивото на холестерола и хормоните. Използвайте преимуществото гарантирано от девет грама аминокиселини и затвърдете тази невероятна комбинация чрез добавените екстракти от кафяв ориз.

От Gaspari Nutrition могат да се похвалят, че продукта им е лишен от съдържание на аспартам и глутен, който го прави натурален и уникален.

Дори не искаме да свършваме до тук с описанието, тъй като можем да пишем още много относно този велик гейнър създаден в заводите на SQF 2000. Ще оставим на вас да коментирате резултатите след неговото използване и да ни се похвалите с видимите си успехи.

Прочетете съдържанието и разписанието за използване на Real Mass Probiotic на Gaspari и го прилагайте по предназначение. Отделете повече време за себе си и направете тяло по ваш вкус. Надяваме се, че с днес представеният продукт ще преоткриете себе си. Не забравяйте да разгледате и всички други хранителни добавки с марката Gaspari Nutrition в SilaBG.com и изберете качеството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *